Este necesar certificatul verde la parada de 1 Decembrie? Explicaţiile lui Raed Arafat

  • Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat că la parada de 1 Decembrie spectatorii nu au nevoie de certificat verde.
  • Regula se aplică doar în zona oficială, a explicat Arafat.
3406 afișări
Imaginea articolului Este necesar certificatul verde la parada de 1 Decembrie? Explicaţiile lui Raed Arafat

Noi restricţii. Raed Arafat anunţă ce se va întâmpla cu parada de 1 Decembrie

Parada de Ziua Naţională a României se va desfăşura cu spectatori, iar aceştia nu vor avea nevoie de certificat verde.

„Interdicţia de a intra în zonă pentru persoanele nevaccinate se aplică numai zonei oficiale, nu şi zonei din apropiere unde stau oamenii. Acolo se aplică doar regulile de sănătate publică şi purtarea măştii care este obligatorie”, a declarat Raed Arafat, duminică, la finalul şedinţei de Guvern

În zona oficială şi la recepţiile oficiale se poate intra doar cu certificatul verde, iar numărul participanţilor este limitat, a precizat Arafat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici