Nor de praf saharian, anunţat de Paşte în România

  • Un nor de praf saharian ajunge de Paşti în România.
  • Depunerile de praf vor putea fi observate la început în regiunile sud-vestice, apoi şi în restul ţării.
1359 afișări
Imaginea articolului Nor de praf saharian, anunţat de Paşte în România

Paşte 2021. Nor de praf saharian în România

În perioada 30 aprilie-3 mai, circulaţia aerului, preponderent din sector sud-vestic, favorizează avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer tropical încărcate cu particule de praf de origine sahariană, îndeosebi către sud-estul Europei, inclusiv deasupra României, anunţă ANM.

Concentraţiile particulelor de praf ce urmează să ajungă deasupra României vor fi mult mai reduse, în comparaţie cu cele din zona Peninsulei Italice şi sudul Peninsulei Balcanice.

Paşte 2021, sub norul de praf saharian

Depunerile de praf în România vor putea fi observate la finalul săptămânii (1 şi 2 mai), în zonele şi intervalele cu ploaie, la început în special în regiunile sud-vestice, apoi şi în restul ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici