Nou caz de variola maimuţei în România: un bărbat din Argeş

  • A fost diagnosticat un nou caz de variola maimuţei în România, numărul total ajungând, miercuri, la 15 persoane.
  • Este vorba de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Argeş.
852 afișări
Imaginea articolului Nou caz de variola maimuţei în România: un bărbat din Argeş

Potrivit Ministerului Sănătăţii, noul caz de variola maimuţei a fost diagnosticat în cazul unui bărbat de 38 de ani din Argeş.

„Simptomele au apărut pe data de 8 iulie. Acesta s-a prezentat la o clinică medicală iar investigaţiile de laborator au confirmat că pacientul este infectat cu variola maimuţei”, potrivit MS.

Bărbatul este internat.

În acest caz a fost declanşată ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacţilor direcţi.

Până în acest moment, în România au fost diagnosticate cu variola maimuţei 15 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici