Nou caz halucinant la Spitalul Judeţean Suceava: „Era şi el mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el. Nu ne-au spus că a murit, am aflat noi cu ajutorul unor oameni”

  • Bărbatul de 68 de ani a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că acesta este închis
  • Duminică noaptea a murit, iar familia nu a fost anunţată nici azi depre moartea lui
  • L-au testat pentru COVID-19 dar familia nu a primit răspunsul dacă era infectat sau nu
21074 afișări
Imaginea articolului Nou caz halucinant la Spitalul Judeţean Suceava: „Era şi el mort, într-un sac negru, cu un telefon care suna lângă el. Nu ne-au spus că a murit, am aflat noi cu ajutorul unor oameni”

UPDATE: Bărbatul mort de la Spitalul Judeţean Suceava a fost confirmat cu COVID 19. Familia a flat acest lucru pentru că era scris pe adeverinta pentru înmormântare. DSP nu a anunţat familia că rezultatul testului bărbatului a ieşti pozitiv şi că cei care au intrat în contact direct cu ei ar trebuie să stea în izolare la domiciliu. Ei au ieşit în tot acest timp şi este posibil ca şi ei să fie infectaţi. Mai mult, fetei bărbatului i s-a dat să semneze o hărtie că nu doreşte să i se facă autopsie

Bărbatul de 68 de ani din Suceava a început să se simtă rău, săptămâna trecută miercuri.

“Unchiul meu a sunat singur la 112 şi a spus că nu se simte bine şi acuza probleme respiratorii. El avea astm şi probleme cardiace”, a declarat pentru MEDIAFAX nepoata Gianina Ursu.

Nepoata a povestit că acesta a fost transportat şi internt la Spitalul Judeţean Suceava. Se întâmpla exact în ziua în care Ministerul Sănătăţii anunţa că închide spitalul din cauza numărului mare de cazuri cu COVID 19 din rândul cadrelor medicale.

Din interiorul spitalului, unde peste o sută de cadre medicale erau internate cu noul coronavirus, bărbatul a povestit scene de groază familiei lui.

“A spus că era un haos cum nu mai văzuse în viaţa lui. Treceau saci negri cu morţi, iar din interiorul lor sunau telefoane”, a mai povestit Gianina Ursu.

Timp de 5 zile familia a fost în contact permanent cu el. Era internat pe terpaie intensive şi primea oxigen. Părea să se simtă bine.

Ultima discuţie au purtat-o duminică seara. Luni dimineaţa telefonul suna în gol,  fără ca cineva să răspundă.

“Era probabil şi unchiul meu ca aceia de care povestea, într-un sac negru cu telefonul care suna lângă el”, a zis Gianina Ursu.

Fără vreo informaţie de la spital, disperaţi, au început să sune unde au ştiut. Aşa au aflat că el murise şi că se afla la morga spitalului.

Nici până azi, reprezentanţii spitalului nu au informat familia că acesta nu mai este în viaţă, de motivul morţii nici atât.

“Ştim că i-au luat probe pentru COVID 19. Nu avem un răspuns dacă era infectat nici până azi” a mai spus nepoata.

Până la momentul publicării ştirii conducerea Spitalului Judeţean Suceava nu a putut fi contactată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici