Nou focar de COVID 19, la Spitalul Judeţean din Sfântul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la secţia ATI infectate, medicii acuză incoerenţă la nivelul gestionării crizei generate de COVID 19

  • 20 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean din Sfântul Gheorghe sunt infectate cu COVID 19
  • Spitalul Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf Kórház” din Sfântul Gheorghe era spital de COVID 19, suport pentru Braşov
  • Cadrele medicale acuză incoerenţa măsurilor de la nivelul central
5102 afișări
Imaginea articolului Nou focar de COVID 19, la Spitalul Judeţean din Sfântul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la secţia ATI infectate, medicii acuză incoerenţă la nivelul gestionării crizei generate de COVID 19

Nou focar de COVID 19, la Spitalul Judeţean din Sfântul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la secţia ATI infectate, medicii acuză incoerenţă la nivelul gestionării crizei generate de COVID 19

Spitalul Judeţean „Dr. Fogolyán Kristóf Kórház” din Sfântul Gheorghe a devenit acum patru zile spital suport COVID 19 pentru judeţul Braşov. Asta după ce autorităţile stabiliseră iniţial că Spitalul Municipal din Făgăraş să fie spital suport, dar s-au răzgândit din cauza distanţei mari până la instituţie, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Spitalul Făgăraş.

20 de cadre medicale din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului din Sfântul Gheorghe s-au infectat cu COVID 19 dintr-un total de 38 de cadre medicale.

Surse din spital au declarat pentru MEDIAFAX că nu ştiu exact care vor fi paşii următori şi cum va funcţiona secţia de ATI în viitor.

“Nu ne lămureşte nimeni clar. Azi vedem un ordin militar care spune una, mâine apar altul care cumva contrazice ordinul precedent. La un moment era vorba ca şi cei infectaţi cu simptome uşoare să mergem la muncă, apoi ni s-a spus că nu, dar cine ştie ce va fi la următorul ordin militar”, a declarat un cadru medical din spital.

În condiţiile în care Spitalul din Sfântul Gheorghe trebuia să asigure suport pentru pacienţii infectaţi cu noul coronavirus din Braşov , acum se pune problema dacă va reuşi să facă acest lucru, având în vedere că există atât de multe cadre medicale bolnave.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici