Nou incident în care s-a tras cu PISTOLUL. Un bărbat a împuşcat trei persoane în urma unui conflict

Un nou incident în care a fost folosită o armă s-a produs sâmbătă noapte în judeţul Ilfov unde, pe fondul unui conflict mai vechi şi al consumului de alcool, un bărbat a tras asupra unui grup de persoane cu un pistol airsoft, după o discuţie aprinsă în faţa casei agresorului. Trei persoane au ajuns la spital.

6200 afișări
Imaginea articolului Nou incident în care s-a tras cu PISTOLUL. Un bărbat a împuşcat trei persoane în urma unui conflict

Nou incident în care s-a tras cu PISTOLUL. Un bărbat a împuşcat trei persoane în urma unui conflict

Pe fondul unui conflict mai vechi, dar şi al consumului de alcool, un bărbat a tras, sâmbătă noapte, asupra unui grup de persoane în urma unei discuţii aprinse purtate în faţa casei agresorului, unde se afla cu tatăl şi fratele său.

Trei persoane au fost rănite uşor, acestea ele fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în oraşul Voluntari din judeţul Ilfov.

Agresorul a fost audiat, dar nu au fost luate măsuri preventive pe numele acestuia. În prezent, procurorii cercetează toate persoanele implicate, fiind deschis dosar penal pentru încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Poliţia Ilfov.

Un astfel de incident s-a produs tot sâmbătă noapte, în Sectorul 2 al Capitalei, când un bărbat a fost reţinut după ce a împuşcat o persoană cu o armă airsoft. Agresorul a fost imobilizat de un trecător până la sosirea echipajelor de poliţie.

Taguri:
poliţie,
armă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici