Nou protest la Baia de Aramă în cazul fetiţei ridicată de acasă pentru adopţie | VIDEO

Un nou protest are loc, sâmbătă seara, în faţa casei fetiţei care a fost luată din casă de mascaţi, la Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi. Oamenii acuză autorităţile că nu se implică, iar naşa fetiţei a spus că familia vrea să vadă imagini video cu Sorina.

1277 afișări
Imaginea articolului Nou protest la Baia de Aramă în cazul fetiţei ridicată de acasă pentru adopţie  | VIDEO

Nou protest la Baia de Aramă în cazul fetiţei ridicată de acasă pentru adopţie | VIDEO

Oamenii care s-au adunat în faţa casei Sorinei au afişe cu mesaje precum „Cerem anularea adopţiei”, „Nu distrugeţi fericirea unui copil” sau „Nu o despărţiţi de surioara ei, Andreea”.

Mai mulţi participanţi la protest spun că adopţia nu a fost făcută corect şi că ceva este dubios, pentru că „orfelinatele sunt pline de copii, dar familia de români din America a vrut tocmai o fată care era crescută bine, cu dragoste”.

Naşa fetiţei a spus că familia vrea să o vadă pe Sorina nu în poze, „unde râde forţat” ci înntr-o filmare, chiar dacă Sorina nu îi poate vedea.

„Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă - n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus naşa.

Oamenii acuză autorităţile din Mehedinţi că nu se implică, întrebându-se de ce nici prefectul, nici preşedintele Consiliului Judeţean nu au mers la Baia de Aramă. Mai mult, mulţi vecini s-au declarat convinşi că „s-a dat multă mită” pentru Sorina.

Vineri seara, sute de persoane au protestat pe străzile din Baia de Aramă faţă de acţiunea poliţiştilor.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii vineri din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America. Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Şi vecinii au fost revoltaţi de această situaţie.

Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

Asistenta maternală care a avut grijă de fetiţa luată din casă de mascaţi, la Baia de Aramă, susţinea că nu a refuzat adopţia copilei şi a fost obligată să semneze o declaraţie gata scrisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici