Nou termen pentru procesul Revoluţiei. Unele citaţii s-au întors pentru că persoana a decedat. Cât timp a luat să fie strigate 3.516 persoane

Procesul Revoluţiei a fost amânat pentru data de 21 februarie 2020, după ce instanţa a constatat lipsa de procedură. Timp de cinci ore au fost strigate 3.516 persoane.

2308 afișări

Procesul Revoluţiei. Timp de cinci ore, la primul termen al Revoluţiei au fost strigate 3.516 persoane. Aproximativ 600 dintre ele au fost prezente.

Instanţa a stabilit un nou termen de judecată, respectiv data de 21 februarie 2020, ora 9.00.

Procesul s-a amânat din cauza lipsei de procedură, după ce unele citaţii au ajuns înapoi cu menţiunea că persoana a decedat sau nu au fost găsită la adresa indicată ori adresa era greşită.

La termenul de vineri, fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, pus sub acuzare pentru infracţiuni contra umanităţii, nu a fost prezent, fiind reprezentat de avocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici