Noua stare de alertă. De astăzi circuli până la 22.00. Poliţiştii din Capitală şi Ilfov au efectuat o acţiune de informare

  • Starea de alertă s-a prelungit pentru 30 de zile din 14 martie şi vei putea circula până la ora 22:00
  • Poliţiştii din Capitală şi Ilfov au efectuat duminică seara o acţiune de informare
  • Dacă circuli după 22:00, şi nu ai o declaraţie, rişti o amendă între 5.000 şi 2.500 de lei
  • Dacă circuli după 10 seara trebuie să prezinţi declaraţia pe proprie răspundere, adeverinţa de la angajator sau legitimaţia.
348 afișări

De astăzi vei avea posibilitatea să circuli până la ora 10 seara. O spune noua hotărâre dată de Guvern.

Mai mulţi şoferi au fost opriţi în trafic au fost luaţi prin surprindere însă au scăpat doar cu un avertisment. Asta pentru că acţiunea întreprinsă de poliţia capitalei a fost una de informare. 

VOX: Cornelia: „E nevoie nu? Cred că ţine foarte mult de conduita fiecăruia şi de cum înţelege”

VOX: Vlad: „Eram pregătit”

VOX: Claudiu: „Foarte naşpa. Cu ocazia asta se aglomerează lumea în timpul zilei. Adică toată lumea trebuie să se ducă la magazin până la ora 10, când alţii puteau să facă cumpărături de seara”

VOX: Tudor: „Autorităţile ştiu mai bine”

Dacă circuli după 10 seara trebuie să prezinţi declaraţia pe proprie răspundere, adeverinţa de la angajator sau legitimaţia.

„Circulaţia se poate desfăşura doar în situaţii excepţionale. Astăzi au desfăşurat o acţiune în nordul Capitalei la marile localuri din această zonă iar în urma acţiunilor au fost aplicate 6 amenzi contravenţionale în valoare de 25.000 de lei”, a afirmat purtătorul de cuvânt, Ciprian Dragol Romanescu. 

O acţiune similară s-a desfăşurat şi la Clinceni.

Acolo, agenţii de poliţie s-au mobilizat pentru a-i informa pe călători cu privire la noile modificări. Respectarea măsurile reglementate de noua ordonanţă va fi verificată în permanenţă. 

Dacă nu te conformezi, rişti o amendă cuprinsă între 500 şi 2.500 de lei

„Începând de astăzi a fost prelungită starea de alertă pe întreg teritoriul României pentru 30 de zile. Poliţiştii din Ilfov acţionează în teren pentru verificarea respectării măsurilor de prevenirii a răspândirii pandemiei. Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară”, a precizat Stancu Georgiana Luiza, agent de poliţie IPJ Ilfov

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici