Noul ministru al Sănătăţii cere ajutor Guvernului: Nu trebuie să mai avem un nou caz Suceava

  • Nelu Tătaru a participat la prima şedinţă de guvern în noua sa calitate de ministru
  • Noul ministru al Sănătăţii cere ajutorul guvernului
  • Tătaru: Pentru a nu avea un alt caz Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastră
3116 afișări
Imaginea articolului Noul ministru al Sănătăţii cere ajutor Guvernului: Nu trebuie să mai avem un nou caz Suceava

Noul ministru al Sănătăţii cere ajutor Guvernului: Nu trebuie să mai avem un nou caz Suceava

Nelu Tătaru a participat, joi, la prima şedinţă de guvern în noua calitate de ministru al Sănătăţii şi a cerut ajutorul Executivului pentru ca în România să nu mai fie un alt caz „Suceava”.

Nelu Tătaru a participat la prima şedinţă de Guvern în noua calitate de ministru.

Tătaru a cerut ajutorul Guvernului pentru a nu se mai ajunge la o criză cum s-a întâmplat la Suceava, unde peste 90 de cadre medicale au luat COVID-19.

„Este un moment greu. Contez pe ajutorul dumneavoastră, al tuturor. Îi mulţumesc si domnului ministru Costache pentru că am fost în echipa dumnealui. Este o provocare pentru Romania. Am fost la Suceava, la Constanţa, la Arad. Suceava rămâne deosebită. Pentru a limita ce este acolo şi pentru a nu avea un alt caz Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastră”, a spus Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătăţii.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire a lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii, după ce fostul ministru, Victor Costache, a demisionat, în plină pandemie de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici