Numărul poliţiştilor de pe litoral a fost suplimentat. Peste 400 de poliţişti acţionează zilnic

Numărul poliţiştilor care acţionează pe litoral este suplimentat începând de astăzi. În perioada 28 iunie – 3 septembrie, 406 de poliţişti acţionează zilnic, în sistem integrat.

90 afișări
Imaginea articolului Numărul poliţiştilor de pe litoral a fost suplimentat. Peste 400 de poliţişti acţionează zilnic

Numărul poliţiştilor de pe litoral a fost suplimentat. Peste 400 de poliţişti acţionează zilnic

Potrivit IGPR, începând de astăzi, prima serie de 173 de poliţişti delegaţi din teritoriu vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent, în zona staţiunilor de la Marea Neagră, pentru ca turiştii să-şi petreacă vacanţa în linişte şi siguranţă.

Astfel, în perioada 28 iunie – 3 septembrie a.c., zilnic, 406 poliţişti acţionează, în sistem integrat, pentru siguranţa cetăţenilor.

Dintre aceştia, 233 de poliţişti sunt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar 173 de poliţişti, pe fiecare serie, sunt de la alte inspectorate de poliţie judeţene, fiind delegaţi pentru a acţiona în zona staţiunilor de pe litoral, pentru prevenirea faptelor antisociale, protejarea drepturilor şi a bunurilor celor care aleg să îşi petreacă vacanţa la malul mării.

În activităţi sunt angrenaţi poliţişti de la ordine publică, poliţişti rutieri, de la acţiuni speciale, de investigare a criminalităţii economice, de investigaţii criminale, criminalistică, transporturi şi de la arme, explozivi şi substanţe periculoase, care acţionează, în sistem integrat, împreună cu colegi din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

În această perioadă, vor fi derulate mai multe campanii pentru informarea turiştilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din auto, de pe plajă, a dispariţiilor de minori şi a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici