Numărul refugiaţilor ucraineni este în scădere. 13.000 de persoane au intrat în 24 de ore în România

Aproximativ 13.000 de cetăţeni ucraineni au intrat joi în România, ceea ce reprezintă o scădere a numărului de refugiaţi în comparaţie cu ziua precedentă, anunţă Poliţia de Frontieră.

407 afișări
Imaginea articolului Numărul refugiaţilor ucraineni este în scădere. 13.000 de persoane au intrat în 24 de ore în România

În data de 17 martie, prin punctele de frontieră au intrat în România 59.642 de persoane, dintre care 13.000 sunt cetăţeni ucraineni, în scădere cu 14,9% faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 6.448 cetăţeni ucraineni (în scadere cu 11,7%), iar pe la cea cu Republica Moldova au întrat 5.094 cetăţeni ucraineni (scădere cu 20,6%).

De la declanşarea crizei până pe 17 martie ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 469.284 cetăţeni ucraineni, precizează Poliţia de Frontieră.

CITEŞTE ŞI: Ziua 23 de război în Ucraina. OMS raportează cel puţin 43 de atacuri asupra unităţilor sanitare. Rusia are mari probleme logistice 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici