NUNTA ELENEI BĂSESCU: Protestatari şi la biserica Sf. Spiridon, unde a fost oficiată căsătoria religioasă a Elenei Băsescu

Aproximativ 50 de protestatari au scandat, sâmbătă, pe durata întregii slujbe de oficiere a căsătoriei religioase a Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, lozinci antiprezidenţiale, precum "Demisia", "Băsescu la puşcărie", "Hoţii".

3008 afișări
Imaginea articolului NUNTA ELENEI BĂSESCU: Protestatari şi la biserica Sf. Spiridon, unde a fost oficiată căsătoria religioasă a Elenei Băsescu

Protestatari şi la biserica Sf. Spiridon, unde a fost oficiată căsătoria religioasă a Elenei Băsescu (Imagine: Mihai dascalescu/Mediafax Foto)

Aceştia erau pe trotuarul de lângă gardul bisericii, iar unii dintre aceştia s-au urcat chiar şi pe gard.

Unii dintre aceştia erau dintre protestarii obişnuiţi de la Universitate şi mai recent de la Cotroceni.

Aceştia au scandat lozinci şi la plecarea familiei prezidenţiale şi a celorlalţi participanţi la slujbă.

Întrebat ce spune despre aceste proteste, liderul PDL Adriean Videanu le-a răspuns jurnaliştilor: "Evaluaţi-le dumneavoastră. Credeţi că e normal?".

La rândul său, europarlamentarul Petru Luhan a spus că nunta Elenei Băsescu este un eveniment privat şi care ar fi trebuit respectat ca atare, să nu fie amestecat cu politica.

În faţa bisericii s-au aflat şi aproximativ o sută de simpatizanţi ai preşedintelui care au aplaudat şi au aruncat cu flori, au strigat urări pentru miri şi au fost salutaţi de către Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici