NUP pentru Serghei Gorbunov

Suspectul în cazul dublului asasinat de la Braşov, Serghei Gorbunov, audiat vineri de procurori ai Parchetului Curţii de Apel Braşov, nu a fost pus sub acuzare, nefiind începută urmărirea penală împotriva sa, a declarat Ramona Diaconu, purtător de cuvânt al instituţiei.

36 afișări
Imaginea articolului NUP pentru Serghei Gorbunov

NUP pentru Serghei Gorbunov

"Gorbunov a fost audiat vineri, nu i s-a adus la cunoştinţă nicio învinuire, prin urmare nu a fost pus sub acuzare şi a dat o declaraţie olografă asupra a ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă (n.r. - a jafului armat de la casa de schimb valutar)", a afirmat Ramona Diaconu.

Potrivit sursei citate, Gorbunov a fost cooperant în timpul audierii de vineri, de la Parchetul Curţii de Apel Braşov, răspunzând la toate întrebările care i-au fost puse.

"În cursul zilei de astăzi ( n.r. -vineri) Serghei Gorbunov a fost audiat de procurorii Parchetului Curţii de Apel Braşov. El a fost cooperant, a răspuns la toate întrebările care i s-au pus şi, în prezent, ancheta este în derulare, urmând a se verifica toate apărările lui Gorbunov", a declarat presei Ramona Diaconu.

Întrebată dacă suspectul a fost chestionat şi în legătură cu presupusa sa implicare în atacul armat de la Braşov, Diaconu a răspuns că Gorbunov a dat declaraţii şi cu privire la acest aspect şi că în declaraţiile respective a indicat locul unde se afla în momentul comiterii dublului asasinat, şi anume la sala de forţă.

Chestionată dacă Parchetul va începe urmărirea penală împotriva lui Gorbunov, Diaconu a spus: "Este prematur să răspundem la această întrebare".

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Curţii de Apel Braşov a adăugat că, în cursul zilei de vineri, procurorii au audiat şi alte pesoane în acest caz, dar nu a specificat nici numele, şi nici numărul acestora.

Referitor la posibilitatea implicării a două persoane şi a două arme în atacul de la Braşov, Ramona Diaconu a refuzat să răspundă.

Primul suspect în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din municipiul Braşov, de săptămâna trecută, Serghei Gorbunov, a fost audiat, vineri, la Parchetul Curţii de Apel Braşov.

Gorbunov a fost adus la Parchetul Curţii de Apel Braşov, vineri, în jurul orei 14.20, cu o dubă a Poliţiei, fiind însoţit de poliţişti mascaţi, şi a fost audiat de către procurori aproape o oră, el părăsind sediul instituţiei, după care a fost dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

Potrivit unor surse din Poliţie, poliţiştii analizează posibilitatea implicării a două persoane în jaful armat de la casa de schimb valutar din Braşov, având în vedere rezultatele raportului balistic care arată că au fost folosite două arme diferite.

Aproximativ 60 de persoane fuseseră audiate, până joi, în cazul dublului asasinat de la o casă de schimb valutar din Braşov, dar nu s-a început urmărirea penală împotriva niciunei persoane, a declarat, joi, procurorul Ramona Diaconu.

Citeşte şi:

Procurorii şefi implicaţi în cazul lui Gorbunov, revocaţi

Judecătorii braşoveni implicaţi în cazul Gorbunov, revocaţi de CSM

Poliţia analizează ipoteza implicării a două persoane în crimele de la Braşov

Oftalmologul care l-a consultat pe Gorbunov, anchetat (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici