Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare. Magistraţii au admis contestaţia Parchetului

Magistraţii Tribunalului Prahova au decis, marţi, ca Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, închis în Penitenciarul Ploieşti, în luna octombrie, pentru o perioadă de 5 ani şi 11 luni, să rămână în închisoare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

747 afișări
Imaginea articolului Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare. Magistraţii au admis contestaţia Parchetului

Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare. Magistraţii au admis contestaţia Parchetului

Magistraţii Tribunalului Prahova au decis, marţi, ca Nuţu Cămătaru, închis pentru şantaj, să nu fie eliberat condiţionat.

“Instanţa a admis contestaţia formulata de Parchet de pe lângă Judecătoria Ploieşti împotriva sentinţei penale nr 2330/26.10.2018 pronunţată de Judecătoria Ploieşti pe care o desfiinţează. Respinge ca nefondată propunerea Comisiei de Liberări Condiţionate din cadrul Penitenciarului Ploieşti”, se arată în soluţia dată.

Reprezentanţii Penitenciarului Ploieşti, locul unde este încarcerat Nuţu Cămătaru, au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că acesta a întrunit condiţiile eliberării condiţionate, participând la activităţi cultural-educative, a muncit în interesul închisorii şi beneficiază, din cauza supraaglomerării, de legea recursului compensatoriu.

Nuţu Cămătaru a fost încarcerat pe 16 octombrie 2018, primind o pedeapsă de 5 ani şi 11 luni, şi a avut patru amânări la cererea de eliberare condiţionată pe care a formulat-o.

În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

“Dispune anularea Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Curţii de Apel Bucureşti - Secţia I Penală şi a Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Judecătoriei Sector 4 Bucureşti şi emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii pentru pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 11 luni închisoare, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe”, se arată în sentinţa dată la începutul lunii octombrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici