O a treia femeie a fost înjunghiată la Timişoara. Un presupus agresor a fost prins

O a treia femeie a fost înjunghiată, marţi după-amaiză, pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, poliţiştii reuşind să prindă pe aceeaşi stradă un bărbat suspectat de comiterea acestei agresiuni, după ce pe parcursul zilei alte două femeie au fost înjunghiate pe stradă.

654 afișări
Imaginea articolului O a treia femeie a fost înjunghiată la Timişoara. Un presupus agresor a fost prins

O a treia femeie a fost înjunghiată la Timişoara. Un presupus agresor a fost prins

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, o a treia femeie a fost înjunghiată pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, ea fiind transportată la Spitalul Municipal din Timişoara.

Cinteză a spus că la scurt timp după agresiune poliţiştii au prins un bărbat, pe acelaşi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni.

Celălalt purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că suspectul, Aurel M., are 32 de ani şi este din judeţul Mehedinţi.

Potrivit sursei citate, el este suspectat că a înjunghiat, marţi după-amiază, o femeie pe Bulevardul Cetăţii din Timişoara, bărbatul urmând să fie audiat pentru a se stabili dacă el le-a agresat, marţi, şi pe celelalte două femei.

Mezdrea a afirmat că suspectul a fost prins pe Bulevardul Cetăţii cu ajutorul poliţiştilor locali.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei.

După primele două agresiuni, Inspectoratul de Poliţie Timiş informa, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii timişoreni fac verificări şi investigaţii în toate zonele municipiului Timişoara, oamenii legii susţinând că nu este vorba despre un agresor în serie în aceste cazuri, ci ar fi agresori diferiţi.

Întregul efectiv de Poliţie din Timişoara este în alertă, marţi, după înjunghierea femeilor pe stradă.

Potrivit comunicatului de presă transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Timiş, după ce două femei, de 23 şi 45 de ani, au fost înjunghiate pe stradă, în două zone diferite din Timişoara, poliţiştii din municipiu au intrat în alertă şi fac verificări şi investigaţii în toate zonele municipiului, fiind scotocite zone de agrement, parcuri, baruri, staţii CFR, autogări, în vederea depistării a doi suspecţi.

Conform sursei citate, în baza informaţiilor furnizate de victime şi de martori nu au rezultat date care să conducă la concluzia că ar fi vorba de un agresor în serie, ci de doi agresori diferiţi.

"Până la acest moment nu au rezultat date care să confirme faptul că între cele două cazuri ar fi vreo legătură. În aceste condiţii, Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş asigură cetăţenii că nu este vorba despre un agresor în serie", se arăta în comunicat.

Astfel, în primul caz, cel al înjunghierii unei femei de 23 de ani în zona UMT din Timişoara, poliţiştii îl suspectează de agresiune pe un iubit al unei foste prietene a victimei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Andreea Cinteză, în cel de-al doilea caz, cel al înjunghierii unei femei de 45 de ani, inginer la Direcţia Apelor Banat, poliţiştii au stabilit că agresorul purta pantaloni gri, un tricou albastru şi şeapcă neagră.

Poliţiştii au mai stabilit că în urma celor două agresiuni niciuna din femei nu a fost deposedată de bunuri.

O tânără în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată cu un cuţit în abdomen, marţi la prânz, în apropierea Pădurii Verzi, din zona UMT din Timişoara, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost tăiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Medicii spuneau că tânăra este conştientă şi în stare stabilă.

Marţi după-amiază, o altă femeie, în vârstă de 45 de ani, a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, declara că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte.

Potrivit sursei citate, femeia a fost transportată la Spitalul Municipal din Timişoara cu o plagă înjunghiată în spate, ea primind îngrijiri medicale.

Mezdrea a spus că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a petrecut incidentul şi încearcă să îl găsească pe făptaş care a fugit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici