O adolescentă din Vâlcea s-a aruncat, în gol, de la etajul al patrulea după o ceartă cu părinţii

O adolescentă de 16 ani, din Râmnicu Vâlcea, s-a aruncat, marţi seara, de la etajul al patrulea al blocului în care locuia. Potrivit unor surse locale, fata ar fi luat această decizie în urma unor discuţii în contradictoriu cu părinţii.

771 afișări
Imaginea articolului O adolescentă din Vâlcea s-a aruncat, în gol, de la etajul al patrulea după o ceartă cu părinţii

O adolescentă din Vâlcea s-a aruncat, în gol, de la etajul al patrulea după o ceartă cu părinţii

Conform Poliţiei Vâlcea, fata a fost transportată în stare gravă la spital.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fată de 16 ani a căzut de la balconul locuinţei situate de la etajul 4. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care efectuează investigaţii”, a declarat Cătălin Udrea, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
adolescentă,
balcon,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici