O adolescentă este căutată de poliţişti după ce a dispărut dintr-un centru de plasament din Timiş

O adolescentă în vârstă de 17 ani este căutată de poliţiştii timişeni după ce a plecat de la centrul de plasament din oraşul Recaş, în urmă cu opt zile, şi a nu a mai revenit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

372 afișări
Imaginea articolului O adolescentă este căutată de poliţişti după ce a dispărut dintr-un centru de plasament din Timiş

Adolescentă căutată de poliţişti după ce a dispărut dintr-un centru de plasament din Timiş

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, oamenii legii fac verificări pentru depistarea fetei în vârstă de 17 ani. Adolescenta ar fi plecat din centrul de plasament din oraşul Recaş în seara de 2 decembrie, iar până în prezent nu a mai revenit.

Copila se numeşte Monica Iasmina Hartibo, are o înălţime de 1,60 metri, aproximativ 60 de kilograme şi corpolenţă robustă.

“La data dispariţiei, minora purta bluză de trening cu glugă de culoare roz, pantaloni tip jeans strâmţi de culoare albastru, pantofi sport negri”, a informat IPJ Timiş.

Persoanele care pot oferi informaţii legate de adolescenta dispărută sunt rugate de reprezentanţii IPJ Timiş să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici