O aeronavă care repatriază militari români răniţi în Afganistan aduce donaţii ATI din Germania

139 afișări
Imaginea articolului O aeronavă care repatriază militari români răniţi în Afganistan aduce donaţii ATI din Germania

O aeronavă care repatriază militari români răniţi în Afganistan aduce donaţii ATI din Germania

O aeronavă C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române repatriază joi militari români răniţi în Afganistan, care au fost trataţi la Centrul Medical Regional Landstuhl şi, în acelaşi timp, aduce echipamente pentru secţiile de terapie intensivă.

Aeronava C-130 Hercules a Forţelor Aeriene Române aduce, joi, din Germania, echipamente de terapie intensivă destinate unităţilor medicale din România pentru tratamentul pacienţilor infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, donate de Republica Federală Germania, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Cu acelaşi zbor vor fi repatriaţi şi militari români care au fost răniţi în Afganistan şi care au fost trataţi la Centrul Medical Regional Landstuhl.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici