O altă latură a pandemiei: Un manager român din Atlanta vine să lucreze remote de la Zalău

  • Tim Marian, manager de investiţii la Morgan Stanley în Atlanta, va lucra remote din Zalău
  • ”Nu poţi să tranzacţionezi pe bursă şi să ai grijă şi de copii”
  • Dacă alţi colegi lucrează din Caraibe sau din Asia, Tim a ales satul Jac din Zalău pentru a munci remote
861 afișări

Va lăsa casa din Atlanta ca să lucreze remote din Zalău. Tim Marian este manager de investiţii la Morgan Stanley din Atlanta şi a trăit cam toată viaţa în Statele Unite. Lucrează de acasă din martie şi, pentru că numărul de cazuri de infectaţi cu Covid-19 din SUA creşte, va mai munci remote încă cel puţin 3-4 luni. De aceea, va veni cu familia în România, va sta în izolare două săptămâni şi va tranzacţiona la bursa americană banii investitorilor din biroul său din … Zalău.

TIM MARIAN, manager de investiţii, Atlanta, SUA: Eşti eficient şi lucrând de acasă, dar nu e chiar la fel, mai ales dacă ai copii între 0 şi 10 ani, e ceva, să nu zic catastrofal, dar e greu. E foarte greu. Îţi dau un exemplu foarte bun. Vorbesc cu un client, încep să tranzacţionez pe Bursă şi vine ăsta micu să încerce să tasteze. Nu poţi să lucrezi, până la urmă nici nu poţi să îl repezeşti pe copil. Deci cumva am ajuns la decizie, din mai multe motive.

TIM MARIAN: Oricum caut oportunitatea asta deja de mult să lucrez din România şi s-a ivit ocazia. Am un amic care lucrează din Caraibe, altul a plecat în Asia. Ce rost are să mă duc pe o insulă, pentru că mai mult decât orice mă interesează oamenii. Adică dupa 2-3 zile pe o insulă, pe plajă, eu mă plictisesc. Mie îmi place să muncesc, să lucrez, să citesc. E ok Maldive, dar e ok şi Zalău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici