O angajată a murit în EXPLOZIA din tunelul subteran de la fabrica de armament Cugir - FOTO, VIDEO

O angajată a murit în incendiul de la Uzina Mecanică Cugir, producătoare de muniţie şi armament. Potrivit ISU Alba, o explozie s-a produs într-un tunel subteran de testare şi a fost urmată de incendiu.

2724 afișări
Imaginea articolului O angajată a murit în EXPLOZIA din tunelul subteran de la fabrica de armament Cugir - FOTO, VIDEO

O angajată a murit în EXPLOZIA din tunelul subteran de la fabrica de armament Cugir - FOTO

Reprezentanţii ISU Alba au informat iniţial că un incendiu a izbucnit luni la Uzina Mecanică Cugir, companie de stat producătoare de armament.

Ulterior, pompierii au revenit spunând că o explozie s-a produs într-un tunel subteran de testare. Explozia a fost urmată de incendiu.

Toţi angajaţii au reuşit să iasă din clădire, cu excepţia unei femei, care era dată dispărută. Ulterior, aceasta a fost găsită carbonizată.

Uzina Mecanică Cugir este o filială a Companiei Naţionale ROMARM, producătoare de muniţie şi armament, la care lucrează circa 1.000 de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici