O angajată a SRI a fost filmată când a căzut dintr-o autospecială, la parada militară de la Alba Iulia | VIDEO

O angajată a Serviciului Român de Informaţii (SRI) a căzut din autospeciala în care se afla la parada militară din 1 Decembrie de la Alba Iulia. Incidentul a avut loc în zona în care se afla preşedintele Klaus Iohannis şi a fost filmat, iar imaginile postate pe facebook au devenit virale.

26607 afișări
Imaginea articolului O angajată a SRI a fost filmată când a căzut dintr-o autospecială, la parada militară de la Alba Iulia | VIDEO

O angajată a SRI a fost filmată când a căzut din autospecială, la parada militară de la Alba Iulia | VIDEO

Întâmplarea s-a petrecut chiar în faţa tribunei oficiale, în care se afla preşedintele Klaus Iohannis. Autospecialele de intervenţie ale SRI circulau cu o uşă deschisă, iar angajaţii instituţiei, cu echipament de intervenţie, se aflau aproape de ele.

Şoferul autospecialei şi-a dat seama că o colegă a căzut şi a încetinit, astfel încât angajata SRI, care pare că nu s-a lovit prea tare, a putut să revină în coloană fără probleme.

Imaginile cu angajata SRI care cade din autospecială au fost postate pe facebook şi au devenit în scurt timp virale.

Peste 1.600 de militari şi 150 de mijloace tehnice, între care transportoare amfibii blindate, sisteme de rachete, autospeciale de geniu, tunuri şi aruncătoare, au defilat, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar peste 20 de aeronave au survolat municipiul. Au defilat cadre ale MApN şi MAI, între care pompieri, poliţişti şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici