O bancă din Capitală, jefuită de un bărbat mascat, care a fugit cu aproximativ 5.000 de lei

Un bărbat mascat a jefuit, marţi, sediul unei bănci din Sectorul 4 al Capitalei, acesta reuşind să fugă cu aproximativ 5.000 de lei, după ce a ameninţat-o pe casieră cu un obiect care părea a fi o armă de foc, potrivit unor surse din Poliţie.

976 afișări
Imaginea articolului O bancă din Capitală, jefuită de un bărbat mascat, care a fugit cu aproximativ 5.000 de lei

O bancă din Capitală, jefuită de un bărbat mascat, care a fugit cu aproximativ 5.000 de lei

Potrivit surselor citate, incidentul a avut loc în jurul orei 14.00, când un bărbat care avea faţa acoperită cu un fular şi glugă pe cap a intrat în sediul sucursalei BRD de pe strada Şerban Vodă, din Sectorul 4, într-un moment în care unitatea bancară nu se aflau decât casiera şi un alt angajat.

Agresorul a ameninţat-o pe femeie cu un obiect care părea a fi o armă de foc, iar aceasta i-a dat aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii i-au audiat pe cei doi angajaţi ai băncii şi încearcă să-l identifice şi să-l prindă pe suspect, acesta fiind căutat inclusiv cu un câine de urmă.

Anchetatorii au ridicat atât imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale băncii cât şi de cele ale magazinelor din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici