O bătrână din Tulcea imobilizată la pat a murit într-un incendiul care i-a cuprins locuinţa

O femeie în vârstă de 87 de ani din judeţul Tulcea, imobilizată la pat, a murit, vineri noapte, în incendiul care i-a cuprins locuinţa. Pompierii au stabilit că focul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

152 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Tulcea imobilizată la pat a murit într-un incendiul care i-a cuprins locuinţa

O bătrână din Tulcea imobilizată la pat a murit într-un incendiul care i-a cuprins locuinţa

Pompierii militari de la Secţia Măcin au fost solicitaţi să intervină, vineri noapte, pentru lichidarea unui incendiu care cuprinsese o locuinţă din localitatea Turcoaia, din judeţul Tulcea.

Focul izbucnise într-un corp de casă unde locuia o femeie în vârstă de 87 de ani, imobilizata la pat.

Incendiul a fost anunţat de vecini, iar la faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi 14 subofiţeri.

În momentul în care au ajuns echipajele de intervenţie incendiul începuse să se extindă şi la cel de al doilea corp al clădirii. Femeia, care locuia singură în casă, a murit în urma incendiului.

Intervenţia a durat aproximativ două ore, fiind finalizată după miezul nopţii.

Primele indicii arată că focul ar fi izbucnit după ce din soba de teracotă cu care se încălzea bătrâna a căzut jar pe podeaua din lemn acoperită cu un covor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici