O bătrână imobilizată la pat, salvată de vecini după ce acoperişul casei a luat foc

  • O bătrână imobilizată la pat a fost salvată de vecini, după ce acoperişul casei a luat foc, miercuri, din cauza unui coş de fum.
  • Femeia, care a suferit un atac de panică, a refuzat transportul la spital.
108 afișări
Imaginea articolului O bătrână imobilizată la pat, salvată de vecini după ce acoperişul casei a luat foc

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Atenţie la coşul de fum! Pompierii militari din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, au fost alertaţi pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, să intervină în localitatea Traian, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD, s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. În sprijinul salvatorilor au fost alertaţi şi membri Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din localitate”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, vecinii au salvat din locuinţa în flăcări pe proprietara casei care era imobilizată la pat.

„La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperişul locuinţei. Intervenţia promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului şi lichidarea acestuia după mai bine de o oră şi jumătate, aceştia reuşind să stingă focarele şi să îndepărteze elementele distruse de foc. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei în vârstă de 61 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital”, menţionează ISU Ialomiţa.

Potrivit pompierilor, a ars acoperişul casei învelit cu ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de utilizarea unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
coş de fum,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici