O biserică din 1820, monument istoric, din Cluj, distrusă într-un incendiu stins după patru ore

O biserică din 1820, monument istoric, din comuna Vultureni, judeţul Cluj, a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu care a izbucnit vineri noaptea, focul fiind stins de pompieri după patru ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

518 afișări
Imaginea articolului O biserică din 1820, monument istoric, din Cluj, distrusă într-un incendiu stins după patru ore

O biserică din 1820, monument istoric, din Cluj, distrusă într-un incendiu stins după patru ore

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului cauzat de un coş de fum neizolat.

”O biserică din satul Făureni, comuna Vultureni, monument istoric din anul 1820, a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu izbucnit vineri după ora 23,30. Din fericire nimeni nu a fost rănit. ISU Cluj a intervenit cu trei autospeciale – două cu apă şi spumă şi una de salvare de la înălţime, focul fiind stins după patru ore. Cauza probabilă a incendiului este coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile”, a spus Biriş.

Biserica care a ars aparţine cultului ortodox.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici