O cafenea din Braşov unde se vând produse care au în denumire cuvântul „cannabis”, sub anchetă

Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov a deschis, joi, o anchetă la o cafenea situată într-un mall din Braşov care vinde produse de genul biscuiţi şi cafea care au în denumire cuvântul „cannabis“, administratorii societăţii fiind cercetaţi pentru ”practică comercială înşelătoare".

2318 afișări
Imaginea articolului O cafenea din Braşov unde se vând produse care au în denumire cuvântul „cannabis”, sub anchetă

Anchetă la o cafenea din Braşov, unde se vând produse care au în denumire cuvântul „cannabis” (Imagine: redefinedcoffeehouse.com)

Potrivit şefului CRPC Braşov, Sorin Susanu, comisarii verifică dacă produsele „biscuit, nuts & cannabis“ sau „cannabis cofee“ conţin, într-adevăr, drogul de risc menţionat, însă şi în cazul în care substanţa interzisă nu există în componenţă administratorii riscă o amendă de până la 100.000 de lei pentru ”practică comercială înşelătoare”.

”Ca urmare a unor acţiuni de control realizate de către comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Centru Braşov, s-a fost descoperit un agent economic care îşi desfăşoară activitatea în incinta unui mall , iar din denumirea comercială a produselor reieşea că au în compoziţie substanţe interzise, respectiv «cannabis», cum ar fi: biscuit, nuts & cannabis sau cannabis coffee“, a spus Susanu, joi, într-un comunicat de presă transmis corespondentului MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, „pe lângă faptul că se poate interpreta ca o practică comercială înşelătoare, care poate fi sancţionată cu amendă de până la 100.000 lei“, instituţia a anunţat că va continua cercetările cu privire la compoziţia reală a produselor menţionate, dar şi informarea celorlalte instituţii abilitate în domeniu.

Totodată CRPC Braşov va purta discuţii cu Centrul Regional de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Braşov din cadrul Ministerului Afacerilor Interne - Agenţia Antidrog în vederea consilierii, informării şi prevenţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici