Video O camionetă a ars aproape în totalitate într-o comună din Prahova. De unde se putea vedea fumul | VIDEO

O camionetă a ars, luni, în localitatea Urleta, din Prahova, flăcările fiind extinse şi la un stâlp de susţinere a electricităţii. Fumul gros a putut fi observat de la sute de metri distanţă, de pe DN1, transmite corespondentul MEDIAFAX.

423 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un echipaj de pompieri a intervenit, luni, în satul Urleta din comuna Băneşti, unde o camionetă a ars aproape în totalitate.

„În satul Urleta a fost un incendiu la o camionetă care s-a extins şi la un stâlp din lemn. Nu au fost victime”, a declarat Vasiloae.

Stâlpul care a ars susţinea mai multe cabluri electrice. Pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un scurtcircuit electric.

Fumul gros degajat a putut fi observat şi de pe DN1.

 

Taguri:
incendiu,
flăcări,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici