O cisternă cu GPL s-a răsturnat în judeţul Gorj

O cisternă încărcată cu GPL s-a răsturnat, marţi, în jurul orei 11.00, pe Drumul Naţional 67 D, în localitatea gorjeană Tismana, traficul rutier în zonă fiind închis, deşi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, nu există pericolul producerii unei explozii pentru că nu sunt scurgeri de gaz.

21 afișări
Imaginea articolului O cisternă cu GPL s-a răsturnat în judeţul Gorj

O cisternă cu GPL s-a răsturnat în judeţul Gorj (Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Gorj, comisar Dumitru Tatomir, circulaţia a fost închisă în localităţile Peştişani şi Godineşti, fiind deviată pe rute ocolitoare, şoferii nemaiavând acces în zona în care s-a produs accidentul.

Conform sursei citate, accidentul s-a petrecut într-o curbă periculoasă, în condiţiile în care carosabilul este umed. Cisterna s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.

La faţa locului se află mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, fiind aşteptată o macara care să ridice cisterna.

Reprezentanţii Poliţiei şi ai ISU afirmă că nu există pericolul producerii unei explozii pentru că nu sunt scurgeri de gaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici