O clădire cu 10 etaje s-a prăbuşit în Iran. Primarul oraşului şi alţi oficiali au fost reţinuţi

Autorităţile judiciare iraniene care investighează prăbuşirea unei clădiri cu 10 etaje în care au murit cel puţin 11 persoane i-au reţinut pe primarul oraşului Abadan şi pe alţi nouă oameni, a anunţat, marţi, presa de stat, potrivit Reuters.

1604 afișări
Imaginea articolului O clădire cu 10 etaje s-a prăbuşit în Iran. Primarul oraşului şi alţi oficiali au fost reţinuţi

O clădire cu 10 etaje s-a prăbuşit în Iran. Primarul oraşului şi alţi oficiali au fost reţinuţi

Clădirea rezidenţială şi comercială cu 10 etaje s-a prăbuşit parţial luni, prinzând sub dărâmături cel puţin 80 de persoane, potrivit televiziunii de stat.

Mai multe persoane au fost reţinute în urma incidentului printre care sunt fostul primar, actualul primar şi angajaţi ai Primăriei.

„Zece persoane care sunt principalele elemente implicate în acest incident, inclusiv actualul şi fostul primar din Abadan, o serie de angajaţi ai municipalităţii şi cei care au supervizat acest proiect au fost reţinute, iar ancheta continuă", a declarat procurorul local Sadeq Jafari Chegeni pentru televiziunea de stat.

Autorităţile au anunţat că alte secţiuni ale clădirii s-ar putea prăbuşi şi le-au cerut oamenilor să nu se adune în apropierea locului.

Mojtaba Khaledi, purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă de stat, a declarat pentru televiziune că aproximativ 50 de persoane ar putea fi încă prinse sub dărâmături. 11 persoane au murit în urma incidentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici