O companie aeriană anunţă lansarea unei noi rute către Anglia. De când este operaţională

  • Compania Wizz Air a anunţat, marţi, lansarea, din luna octombrie a unei noi rute, care va lega Cluj-Napoca de Liverpool.
  • Biletele sunt deja în vânzare la preţuri care pornesc de la 89 de lei.
  • Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, luni şi vineri.
1789 afișări
Imaginea articolului O companie aeriană anunţă lansarea unei noi rute către Anglia. De când  este operaţională

O companie aeriană anunţă lansarea unei noi rute către Anglia. De când este operaţională

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, compania va lansa din 23 octombrie zboruri din Cluj-Napoca la Liverpool John Lennon, aceasta fiind a patra conexiune cu Marea Britanie disponibilă din Cluj.

Biletele sunt deja în vânzare la preţuri care pornesc de la 89 de lei. Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, luni şi vineri.

„Suntem încântaţi să lansăm această nouă conexiune low-cost între Cluj-Napoca şi Liverpool, pentru a le oferi pasagerilor noştri fideli posibilitatea de a explora aceste oraşe vibrante. Wizz Air este în avangarda aviaţiei în materie de măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă, iar clienţii noştri din Marea Britanie şi Cluj-Napoca continuă să spună „DA” zborului, deoarece aducem mai multă conectivitate şi ajutăm economia să îşi revină”, a declarat Owain Jones, Managing Director Wizz Air UK.

De asemenea, compania a anunţat că zborurile de la noua bază din Bacău către Londra Luton, anunţate în luna iunie, vor începe mai devreme, la 1 octombrie, cu cinci zboruri săptămânale şi vor creşte până la zboruri zilnice după deschiderea bazei pe 29 octombrie. Aceasta este una dintre cele 12 rute de la noua bază Wizz de la Bacău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
wizz air,
cluj,
liverpool

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici