O cursă aeriană Iaşi-Bucureşti a avut întârziere de peste trei ore din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni

Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti, care urma să decoleze, vineri, la ora 6.00, a avut o întârziere de peste trei ore, din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni, o altă cursă tur-retur spre Capitală având o întârziere de aproape o oră.

247 afișări
Imaginea articolului O cursă aeriană Iaşi-Bucureşti a avut întârziere de peste trei ore din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni

Cursa aeriană Iaşi-Bucureşti, întârziere de peste trei ore, din cauza ceţii de pe Aeroportul Otopeni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Zeci de pasageri au fost blocaţi, vineri dimineaţă, pe aeroportul din Iaşi, întrucât avionul spre Bucureşti a plecat cu o întârziere de trei ore, din cauza ceţii de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Otopeni.

Printre călătorii care au aşteptat în aeroport s-a numărat şi deputatul PDL Camelia Bogdănici.

"Am ajuns la ora 5.00 pe aeroportul din Iaşi pentru cursa aeriană către Bucureşti, dar ni s-a spus că nu poate decola din cauza ceţii de pe Otopeni. Abia la ora 9.00 am fost îmbarcaţi în aeronavă. O fi ceaţă pe Otopeni, însă am aflat că avionul de Timişoara a putut ateriza la Bucureşti, iar cel de Iaşi nu", a spus deputatul Camelia Bogdănici.

Întârzieri de aproape o oră au avut şi alte două curse aeriene Tarom, Iaşi-Bucureşti şi Bucureşti-Iaşi, tot din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile din Capitală.

Reprezentanţii aeroportului ieşean susţin că au fost afectate doar zborurile către Bucureşti.

Cursa aeriană de la Iaşi către Roma, operată tot de Tarom, a decolat vineri dimineaţă, la ora stabilită, 9.30.

Meteorologii au avertizat că în Bucureşti şi în 17 judeţe din estul, centrul şi sudul ţării este ceaţă, în unele zone vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

Avertizarea nowcasting emisă vineri de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă până la ora 11.30 în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Teleorman, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Ilfov, Ialomiţa şi Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici