O cursă Tarom de la Iaşi a aterizat pe Aeroportul Băneasa, din cauza ceţii

O cursă de la Iaşi care trebuia să ajungă, marţi dimineaţă, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni, a aterizat pe Aeroportul Băneasa, din cauza ceţii, pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte curse fiind distribuţi pe alte aeronave, a anunţat compania Tarom.

370 afișări
Imaginea articolului O cursă Tarom de la Iaşi a aterizat pe Aeroportul Băneasa, din cauza ceţii

O cursă Tarom de la Iaşi a aterizat pe Aeroportul Băneasa, din cauza ceţii (Imagine: Lucia Efrim / Mediafax Foto)

Reprezentanţii companiei Tarom au precizat că aeronava a aterizat în siguranţă pe Aeroportul Băneasa, iar cei 44 de pasageri au fost debarcaţi. Pasagerii care aveau zboruri de conexiune au fost transportaţi cu autocarele la Aeroportul "Henri Coandă".

"Pasagerii care au pierdut conexiunile pe care le aveau cu alte zboruri din cauza acestor neregularităţi vor fi distribuiţi pe alte zboruri până la destinaţia finală, conform biletelor de avion - care reprezintă contractul dintre compania aeriană şi pasager - şi vor primi asistenţă pe aeroporturi conform Regulamentului EC261/2004, cu privire la drepturile pasagerilor", se arată într-un comunicat de presă al companiei Tarom, remis agenţiei MEDIAFAX.

Cursa Tarom RO710 a decolat de pe Aeroportul Iaşi la ora 06.00 şi trebuia să aterizeze pe Aeroportul "Henri Coandă" la ora 07.10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici