O doctoriţă de familie, cercetată pentru că a eliberat adeverinţe false de vaccinare

  • O doctoriţă de familie este cercetată pentru că ar fi eliberat, în perioada iunie-august, mai multe adeverinţe false de vaccinare împotriva Covid-19.
  • Poliţiştii din Dâmboviţa fac joi trei percheziţii în acest caz.
1630 afișări
Imaginea articolului O doctoriţă de familie, cercetată pentru că a eliberat adeverinţe false de vaccinare

O doctoriţă de familie, cercetată pentru că a eliberat adeverinţe false de vaccinare

Potrivit IPJ Dâmboviţa, percheziţiile domiciliare au loc în localităţile Pucioasa, Corbii Mari şi Aninoasa, din judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de înşelăciune, fals intelectual şi fals informatic.

Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19.

13 persoane vor fi duse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie-august, o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi introdus, în sistemul informatic, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverinţe false de vaccinare şi s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici