O fată de 12 ani din Braşov a fost dată dispărută după ce a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

O fată de 12 ani, din Codlea, judeţul Braşov, este dată dispărută, după ce vineri a plecat spre şcoală şi nu a mai revenit acasă. Ea are la ea telefonul mobil şi bani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2101 afișări
Imaginea articolului O fată de 12 ani din Braşov a fost dată dispărută după ce a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

O fată de 12 ani a fost dată dispărută în Braşov după ce a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors

Potrivit IPJ Braşov, Poliţia din Codlea a fost sesizată, vineri, că o fată în vârstă de 12 ani din localitate a plecat dimineaţa spre şcoală şi nu a mai revenit acasă. Fata are la ea telefonul mobil şi o sumă de bani.

Fata are o înălţime de aproximativ 1,55 metri, 50 de kilograme, faţă ovală, constituţie robustă, păr lung şaten spre blond, ochi căprui, ten deschis şi nu are semne particulare. Potrivit poliţiştilor, nu se cunosc detalii cu privire la hainele cu care era îmbrăcată în momentul dispariţiei.

Cei care pot oferi detalii despre fată sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici