O fată de 19 ani, din Dolj, dată dispărută, ar putea fi a doua victimă a suspectului de crimă din Olt

O fată de 19 ani, din Dolj, dată dispărută în luna aprilie, ar putea fi a doua victimă a criminalului din Olt. Mihaela a plecat de acasă, din localitatea Dioşti, judeţul Dolj, pentru a ajunge la Caracal şi nu s-a mai întors.

9105 afișări
Imaginea articolului O fată de 19 ani, din Dolj, dată dispărută, ar putea fi a doua victimă a suspectului de crimă din Olt

O fată de 19 ani, din Dolj, dată dispărută, ar putea fi a doua victimă a suspectului de crimă din Olt

Mihaela, tânăra din Dioşti, judeţul Dolj, a plecat de acasă în prima jumătate a lunii aprilie, pentru a rezolva probleme personale în Caracal şi nu s-a mai întors.

Tânăra de 19 ani este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu, din Craiova.

Rudele au dat-o dispărută pe fată, iar poliţiştii o caută de mai bine de mai bine de trei luni.

Surse judiciare au declarat că şi ea ar putea fi o victimă a lui Gheorghe Dincă, suspectul principal în cazul uciderii Alexandrei, în Caracal.

Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că se fac cercetări pentru omor în cazul Alexandrei.

„Dosarul a fost la Parchetului Caracal, acum este la noi pentru că s-a schimbat încadrarea juridică. Sunt indicii cu privire la infracţiune de competenţa noastră, respectiv omor. Cercetările se fac acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de onor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt”, a spus Anuţa.

Întrebată dacă este vorba despre două fapte, fiind două fete dispărute, Anuţa a spus că dosarul penal pentru omor a fost deschis cu privire la Alexandra, fata de 15 ani.

„Nu am niciun indiciu cu privire la o altă victimă. Discutăm doar despre acea minoră de 15 ani, din Dobrosloveni”, a mai spus Anuţa.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Suspect este un bărbat de 57 de ani, pe numele său Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane şi bijuterii în special inele, care i-ar fi aparţinut Alexandrei.

Totodată, anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună şi care era din judeţul Dolj.

 

Taguri:
criminal,
victimă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici