O fată de 9 ani a dispărut din Piaţa Gării din Cluj-Napoca şi este căutată de Poliţie

O fată de 9 ani a dispărut, vineri, din Piaţa Gării din Cluj-Napoca şi este căutată de poliţie. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112.

4692 afișări
Imaginea articolului O fată de 9 ani a dispărut din Piaţa Gării din Cluj-Napoca şi este căutată de Poliţie

Fată de 9 ani, dispărută din Piaţa Gării din Cluj-Napoca, este căutată de Poliţie

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, vineri, minora are o aluniţă pe obrazul drept şi purta părul prins la spate în momentul în care a dispărut.

„Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată vineri seara prin 112 de către o femeie din Cluj-Napoca cu privire la faptul că fiica sa Pintea Alina-Florina, în vârstă de 9 ani, a dispărut din zona Pieţei Gării. Semnalmentele minorei dispărute sunt aproximativ 1,20 m înălţime, păr lung castaniu, ochi căprui, are o aluniţă pe obrazul drept. La data dispariţiei, minora purta părul prins în coadă la spate, era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni roşii, pantofi sport de culoare roz", se arată în comunicat.

Poliţiştii au subliniat că ultima dată fetiţa a fost văzută urcând în autobuzul nr. 9 din staţia CTP Piaţa Gării.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre minoră sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", se mai arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
disparuta,
fata,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici