O femeie a comandat pe internet un monitor, însă a primit o bucată de lemn şi un preş

Trei tineri care au înşelat o femeie printr-un anunţ postat pe internet, în care ofereau spre vânzare un monitor de computer în locul căruia au livrat o bucată de lemn şi un preş, sunt cercetaţi de poliţiştii din Călăraşi pentru înşelăciune.

80 afișări
Imaginea articolului O femeie a comandat pe internet un monitor, însă a primit o bucată de lemn şi un preş

O femeie a comandat pe internet un monitor, însă a primit o bucată de lemn şi un preş (Imagine: Poliţia Română)

Victima, în vârstă de 40 de ani, din Călăraşi, a sesizat poliţia la sfârşitul lunii ianuarie cu privire la faptul că a comandat pe internet un monitor de computer, însă în coletul livrat, pentru care a plătit 380 de lei, a găsit un preş şi o bucată din lemn, se arată într-un comunicat de presă de marţi al Poliţiei Române.

În urma cercetărilor, au fost prinşi şi suspecţii, anume V. George, de 20 de ani, M. Sorin, de 20 de ani şi D. Dorin, de 20 de ani, toţi din Călăraşi. Cei trei şi-au recunoscut fapta.

Poliţiştii continuă cercetările pentru înşelăciune, prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi restituit femeii.

Poliţiştii recomandă tuturor personelor să manifeste o atenţie sporită în momentul în care comandă obiecte de pe internet, să ceară garanţii şi să nu furnizeze date confidenţiale prin telefon dacă apelul provine de la un număr ascuns sau un număr de mobil pe care nu-l cunosc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici