O femeie a decedat la sediul PDL

O femeie a decedat, luni, la sediul PDL din Aleea Modrogan, echipajul SMURD chemat la faţa locului neputând să o resusciteze. Femeia avea în jur de 60 de ani, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Bogdan Opriţa, coordonator SMURD.

2350 afișări
Imaginea articolului O femeie a decedat la sediul PDL

O femeie a decedat la sediul PDL (Imagine: Rayvan Chirita/Mediafax Foto)

Echipajul SMURD fusese chemat la sediul PDL după ce femeii i se făcuse rău, dar medicii nu au mai putut să o resusciteze, constatând decesul.

Femeia care a murit la sediul PDL din Aleea Modrogan era membră a Organizaţiei de pensionari a filialei democrat-liberale din Sectorul 4.

Organizaţia PDL Bucureşti îşi exprimă profundul regret faţă de decesul colegei noastre, doamna Dumitrache Maria, în vârstă de 67 de ani, membră a Organizaţiei de pensionari a PDL Sector 4. Aflată în sediul Organizaţiei municipale, doamna Dumitrache a suferit astăzi un stop cardio-respirator şi, din nefericire, manevrele de resuscitare ale echipajului de salvare nu au reuşit sa o salveze", se arată într-un comunicat al organizaţiei PDL Bucureşti.

Conform sursei citate, din informaţiile obţinute de la serviciul SMURD şi de la familia victimei, aceasta avea antecedente medicale.

"Ne exprimăm întreaga susţinere faţă de familia colegei noaste de la Sectorul 4 supusă la această grea încercare. Dumnezeu să o odihnească în pace!", se arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici