O femeie a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară. Cum s-a gândit să-l ascundă pe băiatul de 10 ani | FOTO

O femeie a fost prinsă de poliţiştii de frontieră în timp ce încerca să îşi scoată ilegal din ţară copilul, în vârstă de 10 ani, ascuns sub rochie. Mama le-a spus poliţiştilor că nu a mai avut timp să schimbe paşaportul expirat al copilului şi s-a hotărât să-l ascundă pentru a-l trece graniţa.

2277 afișări
Imaginea articolului O femeie a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară. Cum s-a gândit să-l ascundă pe băiatul de 10 ani | FOTO

O femeie a încercat să îşi scoată ilegal copilul din ţară, ascuns sub rochie

Potrivit poliţiştilor de la Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac – Nagylak, judeţul Arad, incidentul a avut loc duminică.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Prahova, călătorea ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România.

SURSA FOTO: POLIŢIA DE FRONTIERĂ

În timpul controlului efectuat asupra maşinii, poliţiştii au descoperit copilul, ascuns sub rochia femeii. În urma verificărilor s-a stabilit că minorul este cetăţean român, are 10 de ani şi este fiul femeii.

„La cercetări, persoana în cauză a declarat că împreună cu şoferul autoturismului au observat că paşaportul minorului este expirat şi deoarece nu mai aveau timp să depună actele pentru un alt paşaport, au hotărât să-l ascundă, pentru a-l scoate din ţară”, arată poliţiştii de frontieră într-un comunicat.

Potrivit acestora, femeia este cercetată acum pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Taguri:
copil,
ilegal,
frontieră

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici