O femeie a murit, iar nepoata ei este rănită grav după ce au fost lovite pe zebră de un şofer băut

O femeie a murit, iar nepoata ei de 11 ani este rănită grav, după ce au fost lovite, luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Aiud, judeţul Alba, de un şofer care consumase alcool, transmite corespondentul MEDIAFAX.

341 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit, iar nepoata ei este rănită grav după ce au fost lovite pe zebră de un şofer băut

O femeie a murit, iar nepoata ei este rănită grav după ce au fost lovite pe zebră de un şofer băut

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că o femeie de 62 de ani a murit, iar nepoata acesteia este rănită grav, după ce au fost accidentate în timp ce traversau pe trecerea de pietoni, de un şofer băut în vârstă de 23 de ani.

”Un tânăr de 23 de ani din localitatea Ciumbrud, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei şi unei minore angajate în traversare pe trecerea de pietoni. În urma accidentului, femeia de 63 de ani, din Aiud a decedat, iar nepoata acesteia, de 11 ani, a fost rănita fiind transportata, conştientă, la spital, posibil cu fractură de picior. Şoferul a fost testat, rezultatul a fost 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit Poliţiei Alba.

Minora a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale, la accident fiind solicitată o ambulanţă SMURD.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii cercetează circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul, iar până la finalizarea acestora traficul este parţial restricţionat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici