O femeie a murit în Vama Nădlac. Se întorcea din Marea Britanie şi aştepta să intre în ţară

  • O femeie de 71 de ani care se întorcea din Marea Britanie a murit, luni, la Vama Nădlac
  • Şoferul care conducea microbuzul în care se afla femeia a anunţat poliţia de frontieră să aducă un medic
  • Femeia a făcut un infarct şi nu a fost testată pentru coronavirus
15715 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit în Vama Nădlac. Se întorcea din Marea Britanie şi aştepta să intre în ţară

O femeie de 71 de ani a făcut un infarct şi a murit la Vama Nădlac

Luni dimineaţă, la Vama Nădlac, şoferul unui microbuz care venea din Marea Britanie a cerut poliţiei de frontieră să fie verificaţi mai repede, pentru că o pasageră se simte rău şi are nevoie de un medic. 

Era vorba despre o femeie de 71 de ani. 
 
Imediat a fost chemată echipa D.S.P. aflată în punctul de frontieră, fiind solicitat, prin numărul de urgenţă 112, un echipaj pentru acordarea primului ajutor, anunţă Grupul de Comunicare Strategică. 
 
Între timp, femeia a murit, iar un echipaj medical sosit de pe elicopterul SMURD a declarat decesul.
 
În urma autopsiei s-a stabilit că infarctul a fost cauza decesului. Nu a fost suficient timp să testeze femeia pentru coronavirus. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici