O femeie cu trei copii, din China, găsiţi într-o maşină după ce au intrat ilegal în ţară

Patru cetăţeni chinezi – mama şi trei copii - au fost prinşi de poliţiştii de frontieră din Oraviţa în maşina unei femei din Germania, după ce au trecut ilegal în România din Serbia. Chinezii doreau să ajungă în Germania.

146 afișări
Imaginea articolului O femeie cu trei copii, din China, găsiţi într-o maşină după ce au intrat ilegal în ţară

O femeie cu trei copii, din China, găsiţi într-o maşină după ce au intrat ilegal în ţară

Poliţiştii de frontieră din Oraviţa, judeţul Caraş-Severin, au prins patru cetăţeni din China – o mamă împreună cu cei trei copii ai săi - care doreau să ajungă ilegal în Germania, cu ajutorul unui cetăţean german, membru de familie.

Poliţiştii au oprit maşina condusă de o femeie, cetăţean german, pe DN 57, în localitatea de frontieră Grădinari şi au găsit în interior patru pasageri, o femeie în vârstă de 42 de ani şi trei copii cu vârste între 4 şi 15 ani.

Oamenii legii au stabilit că la volanul autoturismului se afla sora femeii, cetăţean german, în vârstă de 51 de ani.

Mama celor trei copii a declarat că a călătorit împreună cu aceştia cu avionul până în Belgrad, de unde au fost preluaţi de sora ei şi conduşi cu autoturismul până în apropierea frontierei cu România, unde au trecut pe jos. Apoi, sora femeii, care a intrat legal în ţară prin punctul de trecere, cu autoturismul, i-a aşteptat şi preluat din apropierea frontierei cu Serbia, moment în care au fost opriţi de echipajul Poliţiei de Frontieră.

Cei patru cetăţeni chinezi doreau să ajungă în acest mod în Germania.

Taguri:
frontieră,
ilegal,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici