O femeie de 77 de ani a murit intoxicată cu fum, după ce casa ei a luat foc. Ce a declanşat incendiul

O femeie de 77 de ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce casa acesteia din Giurgiu a fost afectată de un incendiu. Potrivit pompierilor, flăcările au izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

426 afișări
Imaginea articolului O femeie de 77 de ani a murit intoxicată cu fum, după ce casa ei a luat foc. Ce a declanşat incendiul

O femeie de 77 de ani a murit intoxicată cu fum, într-un incendiu produs în Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din oraşul Giurgiu.

O femeie de 77 de ani a fost scoasă din locuinţă, intoxicată cu fum. Aceasta a fost preluată de echipajul unei ambulanţe, dar nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta lângă soba din locuinţă, unde erau depozitate lemne.

Conform ISU Giurgiu, incediul ar fi izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

La intervenţie au participat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă a SAJ Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici