O femeie din Albeşti şi-a înjunghiat soţul pentru că i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale. Familia respectivă are un lung istoric al bătăilor conjugale

  • Soţul cicălitor a fost atacat în Sâmbăta Patimilor şi a ajuns la spital.
  • În schimb, femeia a fost internată la Psihiatrie.
  • În trecut, agresoarea a fost victima bărbatului.
307 afișări
Imaginea articolului O femeie din Albeşti şi-a înjunghiat soţul pentru că i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale. Familia respectivă are un lung istoric al bătăilor conjugale

O femeie din Albeşti şi-a înjunghiat soţul pentru că i-a reproşat că nu ştie să facă sarmale. Familia respectivă are un larg istoric al bătăilor conjugale

Un scandal conjugal iscat în Sâmbăta Patimilor are în spate un motiv halucinant. O femeie de 55 de ani din Albeşti, Botoşani, şi-a înjunghiat soţul pe motiv că i-a reproşat că nu ştie să învelească sarmalele.

În acel moment, femeia nu s-a mai putut controla şi, exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, şi-a ieşit din fire, a pus mâna pe un cuţit şi i l-a înfipt în abdomenul partenerului de viaţă. Bărbatul era sub influenţa alcoolului. Fiul celor doi, de 33 de ani, a dat să aplaneze conflictului, în primă fază, apoi a sunat la 112 văzând că părintele său sângerează. Transportat la spital, a necesitat de urgenţă operaţia, informează Monitorul de Botoşani.

Pacientul a suferit o plagă la nivelul peretelui abdominal stâng. Declarativ într-o bucată de tablă, dar anii de experienţă indicau mai degrabă o plagă înjunghiată. Profunzimea şi mecanismul de producere indicau asta”, a precizat medicul primar chirurg Iulian Preda, din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Mavromati” Botoşani.

Iniţial, bărbatul le-a declarat cadrelor medicale că s-a tăiat într-o tablă, dar minciuna n-a ţinut. Ancheta poliţiei a stabilit că femeia şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit, fapt recunoscut de către aceasta.

Scandalul este unul tipic pentru violenţa conjugală. Nu a fost un incident izolat, ci are în trecut alte episoade. Violenţele au fost la ordinea zilei în familia din Albeşti. În trecut, femeia a fost agresată fizic de bărbat şi a ajuns la spital cu diagnostice diverse: fracturi costale, traumatisme craniene, fractură de antebraţ şi  plagă înjunghiată abdominală.

”Deocamdată, doamna este internată la Psihiatrie, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi urmează să fie audiat”, a declarat Valeriu Chihaia, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, pentru publicaţia menţionată.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici