O femeie din Capitală a murit înjunghiată de concubinul său

O femeie din Capitală şi-a pierdut viaţa, vineri seară, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori cu un cuţit de către concubinul său, acesta din urmă fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, anunţă surse din cadrul Poliţia Capitalei.

329 afișări
Imaginea articolului O femeie din Capitală a murit înjunghiată de concubinul său

O femeie din Capitală a murit înjunghiată de concubinul său

Crima a avut loc, vineri seară, în apartamentul celor doi dintr-un cartier din Sectorul 5 al Capitalei, spun surse din cadrul Poliţei Capitalei. Acestea precizează că după izbucnirea unui conflict bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi a lovit-o de mai multe ori pe femeia de 32 de ani.

Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar femeia nu a răspuns manevrelor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici