O femeie din Galaţi a murit iar soţul ei a fost găsit în stare gravă, în casă. Cei doi aveau simptome COVID-19

  • O femeie a murit în propriul apartament din oraşul Galaţi.
  • În casă a fost descoperit de către pompieri şi soţul femeii, aflat în stare gravă.
  • Cei doi soţi aveau simptome COVID şi aşteptau rezultatele testului.
3798 afișări
Imaginea articolului O femeie din Galaţi a murit iar soţul ei a fost găsit în stare gravă, în casă. Cei doi aveau simptome COVID-19

Tragedie în Galaţi

Incidentul s-a produs marţi într-un bloc din oraşul Galaţi. Pompierii au fost solicitaţi să intervină de o rudă a celor doi.

După ce au spart uşa, pompierii au găsit într-o cameră a apartamentului cadavrul femeii de 60 de ani. În altă cameră se afla, în stare gravă, soţul acesteia. Bărbatul de 72 de ani făcuse un atac vascular şi era imobilizat la pat. Zilele trecute, ambii au avut simptome COVID şi aşteptau rezultatele testului.

„Testele de Covid erau în curs de procesare, amândoi aveau simptomele Covid 19. O rudă a sunat la 112 pentru că nu răspundeau la uşă şi la telefon. Echipajul medical care s-a deplasat la faţa locului a constatat decesul femeii, iar bărbatul a fost transportat la spital. El era imobilizat la pat din cauza unui accident vascular”, au explicat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii ISU Galaţi.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cum a murit femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici