O femeie din Galaţi căreia i s-a făcut rău şi a stat 20 de ore în frig, găsită întâmplător şi salvată

O femeie de 42 de ani a rămas afară în frig, marţi, după ce i s-a făcut rău, în apropierea localităţii gălăţene Hanu Conachi, fiind salvată după aproximativ 20 de ore, după ce a fost găsită întâmplător de către un localnic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

286 afișări
Imaginea articolului O femeie din Galaţi căreia i s-a făcut rău şi a stat 20 de ore în frig, găsită întâmplător şi salvată

O femeie din Galaţi căreia i s-a făcut rău şi a stat 20 de ore în frig, găsită întâmplător şi salvată (Imagine: Mihai Dascalescu /Arhiva Mediafax Foto)

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polischi, a declarat, miercuri, că printr-un apel la 112 s-a solicitat, marţi, intervenţia unui echipaj medical pentru salvarea unei femei în vârstă de 42 de ani, găsită afară în frig, cu totul întâmplător, de către un localnic, în apropierea localităţii Hanu Conachi.

"Femeia stătea în frig de circa 20 de ore şi prezenta o stare de hipotemie moderată şi degerături la membre. Ea a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Galaţi, pentru a primi îngrijiri medicale", a spus Mihai Polischi.

Femeia a povestit că intenţiona să meargă să ducă un pachet cu mâncare soţului său, cioban la o stână din apropierea localităţii Hau Conachi, dar i s-a făcut rău, astfel încât nu şi-a mai putut continua drumul şi nici nu a mai putut cere ajutoare.

În ultimele 24 de ore, echipajele ambulanţelor au intervenit pentru salvarea altor persoane care sufereau de frig în diverse locuri publice în judeţul Galaţi.

Acestea au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după care au fost cazate la centrul de urgenţă pentru persoane fără adăpost din municipiul Galaţi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici