O femeie din Gorj a murit sfâşiată de câini. Animalele de rasă erau lăsate libere de un cioban

  • O femeie a fost sfâşiată de doi câini din rasa Ciobănesc Românesc Carpatin
  • Proprietarul celor doi câini a fost cel care a sesizat Poliţia
  • Poliţia a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă
4607 afișări
Imaginea articolului O femeie din Gorj a murit sfâşiată de câini. Animalele de rasă erau lăsate libere de un cioban

Sursa foto: Profimedia

O femeie de 41 de ani, din comuna Crasna, judeţul Gorj, a murit, joi dimineaţa, după ce a fost sfâşiată de doi câini din rasa Ciobănesc Românesc Carpatin, lăsaţi liberi de un cioban, în comuna Muşeteşti. Proprietarul animalelor va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi va fi audiat de anchetatori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, incidentul a avut loc joi dimineaţa, în comuna Muşeteşti, judeţul Gorj. Chiar proprietarul celor doi câini a sesizat Poliţia.

"Poliţiştii au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că pe un teren agricol, de la marginea satului Stănceşti, comuna Muşetesti, a fost găsită decedată o femeie care prezintă muşcături de animal, posibil câine. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că victima ar fi o femeie de 41 ani, din comuna Crasna. Se pare că aceasta, în timp ce se deplasa către o grădină, ar fi fost atacată  de câinii din rasa ciobănesc carpatin, aparţinând chiar apelantului, care este cioban şi îi lăsase liberi. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în care se continuă cercetările", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Localnicii spun că în zona în care femeia a fost găsită decedată se aflau şi alţi câini, maidanezi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici