O femeie însărcinată a ajuns într-o râpă după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat

Două persoane, între care o femeie însărcinată, au căzut cu ATV -ul într-o râpă, în Sinaia, pe drumul spre Cota 1400. Pompierii şi salvamontiştii intervin, duminică, pentru salvarea victimelor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

500 afișări
Imaginea articolului O femeie însărcinată a ajuns într-o râpă după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat

O femeie însărcinată a ajuns într-o râpă după ce ATV-ul pe care se afla s-a răsturnat

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a transmis că pompierii intervin pentru salvarea a două persoane care au căzut cu ATV -ul în râpă de aproximativ opt metri.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Sinaia de cota 1400.

Victimele sunt un bărbat şi o femeie însărcinată.

„O femeie de 22 de ani, însărcinată în luna a cincea şi un bărbat de 25 de ani sunt evaluaţi medical”, a spus Vasiloae.

La faţa locului intervin un echipaj de pompieri şi unul de prim-ajutor, alături de salvamontişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atv,
accident,
râpă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici